Íme az onlinekaszinok.net projekt szerkesztősége

Az onlinekaszinok.net webszájt mögött álló csapat cikkíróit az online fogadás és szerencsejáték iránti szeretet hozta össze. Akinek az írásait ezen az oldalon olvashatod – legyen szó casinó ismertetőkről, kaszinó játékok leírásairól, vagy például szerencsejáték stratégiák kielemzéséről – mindannyian az online fogadás világából érkeztek.

Hogy mit jelent ez? Egész pontosan azt, hogy minden itt fellelhető cikket mi magunk készítettünk, saját, személyes tapasztalatink alapján, amelyeket az online fogadás világában szereztünk hosszú évek alatt. Ebből kifolyólag értelemszerűen az következik, hogy nem teszünk közzé olyan irományokat, amit mások jegyeznek!

Természetesen azt nem állítjuk, hogy mi lennénk Magyarországon az online fogadás, szerencsejáték ágazatának legjobb tollnokai. Az viszont tény, hogy átlagfeletti tudásszinttel, széleskörű szakmai jártassággal, és mindemellett sok éves, profi játékos múlttal rendelkezünk. Mindezek fényében ezért úgy véljük, tudásunk legjavát nyugodt lelkiismerettel oszthatjuk meg oldalunk olvasóival. Mivel végső soron az a célunk, hogy úgy a kezdő, mint a tapasztaltabb magyar online játékosok számára olyan tanácsokkal, tippekkel és egyéb információkkal szolgáljunk, amelyek kulcsfontosságúak az online szerencsejáték világában.

Amikor a fenti sorokat olvastad, nyilván felmerült benned, hogy kik állnak a webszájtunkon lévő minőségi tartalmak mögött, ezért az alábbiakban pár mondatban közzétesszük szerkesztőségünk alap tagjainak rövid bemutatkozásait.

Péter – The Poker

Mivel már jó ideje elmúltam 50, ezért én vagyok az cikkírói csapat rangidőse. A becenevemből eléggé könnyű kikövetkeztetni, hogy melyik casinó játék a kedvencem. Amikor csak tehetem pókerezem. Az élő játékok kedvelem, de jobb híján beérem az RNG-s póker változatokkal is. Más kártyajátékokban is tapasztalt vagyok, mint például a blackjack, baccarat, és emellett elég sok időt töltöttem el a múltban rulettezéssel. Írásaimban az adott téma lényegére helyezem a hangsúlyt, és olyan trükköket is szívesen megosztok, amiket olvasóink fel tudnak használ a legjobb online kaszinó operátorok weboldalain.

Gabesz

Én 50-50%-ban tolom a sportfogadást és az online szerencsejátékot, és bár nem vagyok már mai csirke, jó ideje főleg mobilon (okostelefonon) szoktam fogadni / játszani. Informatikus szoftverfejlesztő vállalkozóként elég sokat melózom hétvégenként is, ezért megesik, hogy csak éjjelente az ágyban van időm 20-30 percet nyerőgépezni. De azért nem minden csak a munkáról szól az életemben, mivel a szabadúszói életforma egyik előnye az is, hogy bármikor mondhatok „NEM-et” egy felkérésre. A cikkírás számomra olyan, mint másoknak a jóga vagy a meditáció, ilyenkor teljesen kikapcsolok, nem agyalok a napi, heti problémákon. Ami az írást illeti: főként nyerőgépes cikkeket és RNG-s asztali játékokkal kapcsolatos cikkeket jegyezek – az előbbiekből több százat.

C.J. Jackpot

A polgári nevem Csomor János – innen jött a C.J. monogram. Ami engem illet, egy teljesen átlagos 40-es családapa vagyok, aki régebben hazai játékteremben dolgozott, mint krupié egészen addig, amíg a kaszinótörvény miatt be nem zárt a munkahelyem. Ezután főként szabadúszó újságíróként dolgoztam, illetve, mint menedzser, részt vettem komolyabb volumenű szerencsejáték oldalak magyar tartalmának az összeállításában. Nemrégiben csatlakoztam az onlinekaszinok.net csapatához, ahol úgy érzem minden lehetőség adott ahhoz, hogy online papírra vessem a földi és az online kaszinók világában szerezett tudásom.

Attila Horvath

Én sem ma kezdtem a szakmát, és lassan közelebb vagyok az 50-hez, mint a 45-höz. Annak idején, cirka 30 éve a sportfogadással értem el kisebb-nagyobb sikereket (Totó, majd Tippmix), de elég jól ment a tótókulcsos játék mellett a többszelvényes lottó-variációs játék is. Amíg még voltak elérhető játéktermek a közelünkben, legszívesebben gyümölcsös gépekkel játszottam, de ha úgy adódott, beszálltam pókerezni is. A tudásom rendkívül sokoldalú, mivel az online kaszinók színrelépésekor kezdtem el cikkezni ebben a témakörben: több, mint 4000 nyerőgépes játék ismertető (magyar) fűződik a nevemhez, temérdek kaszinó ismertetőt, bemutató cikket írtam, és gyakorlatilag az összes online kaszinó játékban otthon vagyok, a baccarat és a Sic Bo kivételével.

open